петък, 19 юли 2013 г.

ANIMAL

Ужасът филма, в който Лиз ще участва започна да снима в гората в близост до Ню Йорк вчера. Оказа се Animal, оригинален филм, произведен от the horror network Chiller.

Animal ще излезне през 2014 г., когато тя ще получи ограничени театрални писти чрез Synthetic Cinema International преди дебютира на Video On Demand в партньорство с NBCU Digital Distribution. Можете да прочетете резюме по-долу:

При планове за почивните дни ваканцията удари задънена улица, група от стегнати приятели се оказват блокирани в непозната територия, преследвана от заплашителна, кръвожадни хищници. Окопали в изолирана кабина, напрежението монтиране докато заровени тайните са разбулени. Тъй като са сами, групата трябва да преодолеят своите различия и да се борят за оцеляване.

До Лиз, ще видите също и Кеке Палмър, Паркър Юнг, Джеръми Съмптър, Пол Яконо и други. Animal е от изпълнителни продуценти Дрю Баримор и Нанси Жувонен и производители Крис Милър, Ембър Трусдел, Кели Смит и Томи Хътцън за  Flowers Films. Филмът е написан от Томи Хътцън и Катрин Трилло и режисиран от Брет Симънс; създание ефекти са от Гари Дж. Туниклифе.

За повече информация посетете тази страница или да проверите Animal на IMDb!

Няма коментари:

Публикуване на коментар